WELCOME TO MY BLOG !!! follow me if you like , tiada paksaan kalau tak nak follow . SILA TINGGALKAN JEJAK KAMU YE , tinggalkan kat chat box tau !!! Dah bace tu tinggal komen tau .

PRESENTS

 Huhuhuhu , hello reader and assalamualaikum .
 Walaupun dah nak dekat 3 bulan hari jadi aku berlalu tapi still dapat banyak presents .

Hari nie (Ahad) dekat kelas aku ade sambutan hari jadi bagi siapa yang hari lahir bulan 1, 2 dan 3 .
Best , my teacher bawak cheese cake ... yum,yum,yum .
Hari nie 4 org perempuan dan seorg laki termasukla aku sambut dekat kelas.

Teacher (guru kelas) cakap setiap 3 bulan sekali kelas kitorg akan sambut hari jadi masing2 .
Kawan aku yang lelaki nie lagi best , dia seorg je yang sambut hari jadi awal bulan bagi lelaki , 3-3-1997.
Hari jadi die semalam , HAPPY BELATED BEDAY SYAHID .

Dan aku merupakan kakak sulung dalam kelas , wawawa . Rase sedih pon ade jugak sebab awal2 bulan masuk form3 dah tue , kesian2 . Tapi tak pe sebab tahun nie dapat banyak presents . 

Sekolah aku pun bagi hadiah jugak , sempena program penyayang . Best giler , dapat pencil box lawa . 
Jangan jeles ye . 

Aku dapat macam2 hadiah , coklat , tudung , cup and banyak lagi , hehehe. 
Tu je yang aku nak tulis , byeeee .



Gambar hiasan but my friend give me cadbry chocolate , yumm.

             HOPE TAHUN DEPAN DAPAT BANYAK PRESENTS LAGI , HUHUHU


4 comments:

amirahyusoff said...

untung ah bufday awal tahun :P

btw sab bagi kau tudung erk?

mai said...

yep , skoding hadiah den eh ....
kome pon untung gak , den dah bagi kome pensil tekan , kan .

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

chokolateeee dapnyoooooo

mai said...

sedap ... smpai menjilat plastik